Herkes tutturuyordu, Gelin,gelin, gelin diye. Şimdi hepsi birden Mayıs-Temmuz aylarında Türkiye'ye geliyorlar. Gelmek değil göç ediyorlar resmen. Öncellikle son zamanlarda gerçekleşen Justin Bieber konserinden bahsetmek istiyorum. Türkiye ve Türkiye'nin gerçekleştireceği konser vb. şeyler her zaman ki gibi rezaletle sonuçlanır. Konserine gittiğim Katy Perry geldiğinde giysilerini gümrükten geçirememişti, Rihanna geldiğinde iğrenç bir sahne hazırlanmıştı ve çok küçüktü. Yine konserine gittiğim Jennifer Lopez geldiğinde ise 3 gün üst üste konser verdiği için enerji toplayamayıp diğer ülkelere nazaran bizim ülkemizde çok daha düşük performans sergilemişti. Gel gelelim Justin Bieber'a. Sahneye 7:30'da başlaması gereken konser 9:45'te başladı. Justin Bieber'ın fotoğraf çektirmesi gereken yer naylondan 1 günde hazırlanan bir çadırdı. Justin Bieber Türkiye sınırlarına resmi olarak kaçak olarak girdi, sonradan pasaport kontrolünde hallettiler, Justin Bieber'ın korumaları şemsiye ile paparazzi'ye saldırdı. Ayrıca konsere gidemeyen gerçek Belieber'lardan bir kaçı intihar etmeye kalkıştı, Bir kız konser esnasında bariyerlere tırmanmaya çalışırken düşüp yaralandı.İşte o rezalet bir şekilde hazırlanan sahne arkasından bir görüntü. Not: Justin Bieber gibi birine böyle bir rezaleti Türkiye nasıl layık gördü hala düşünüyorum doğrusu.
                                Sırada diğer ünlüler var. Umarız bu rezalet onlarında başına gelmez.

                                              David Guette 4 Mayıs'ta İstanbul'da olacak.
GERÇİ DAVİD GUETTA ŞARKI SÖYLEMEDİĞİ VE ONUN YERİNE BAŞKA KİŞİLER ŞARKI SÖYLEDİĞİ İÇİN NASIL KONSERİ VERECEK MERAK KONUSU...

Rihanna 30 Mayıs'ta İstanbul'da olacak.
#Rihanna'nın tur otobüsünde Marijuana kokusu alındığı için 20den fazla tur otobüsü durdurulup polis kontrolünden geçmişti.

Alicia Keys 2 Temmuz'da İstanbul'da

Taio Cruz ise Antalya'da sahne alacak.

Şu sıralar yeniden gündeme gelen Ke$ha İstanbul Parkorman'da olacak.

Kaliteli müzik denince akla gelen ilk isim Lana Del Rey, 7 Temmuzda Türkiye'de olacak.


Ve başka bir söylentiye göre Nicki Minaj'da İstanbul'da sahne alacak. 
Ünlülerin Sözleri Facebook.
BENİMLE İLETİŞİM İÇİN:
boranenginn212@gmail.com